Tilat

Juhlat, tapahtumat, neuvottelut

Pientä, suurta, ruualla tai ilman – Meiltä löytyy tila tarpeisiisi! Mikäli kaipaat lisätietoja tilasta tai varustelusta, ota yhteyttä toimistolle

Ry Sihteeri: 040 560 9865 sihteeri.ry@isokirja.fi


Iso Pata

Moderni sali avaralla järvinäköalalla yli Ison Kirjan pääaukion. Ison Kirjan pääkeittiö salin yhteydessä kestitsee suurenkin juhlayleisön vaivattomasti.


Hirsikirkko

Tunnelmallinen, hirsinen pääsali. Isot ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa päiväsaikaan. Oma pieni keittiö on kätevä  pienen juhlan kahvitustarpeisiin. Aulassa naulakot sekä wc-tilat.


SiCafé

Sicafé on leirinnän kausivastaanoton yhteydessä sijaitseva moderni kahvila. Kahvilassa on normaalisti muutamia sohvaryhmiä ja pöytäryhmiä, mutta se voidaan varustaa tilaisuuksiin tuolein tai lisäpöydin. Salista löytyy pieni esiintymislava trubaduurikeikkoja varten.


Luokat

Isosta Kirjasta löytyy 6 kpl yli 30 tuolipaikan luokkatiloja erilaisin varusteluin. B-talon luokat sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa, joka on erittäin rauhallinen – ja kesäkuumalla myös mukavan viileä. Osassa luokista on kiinteä AV-tekniikka, kaikkiin luokkiin voidaan toimittaa projektori, läppäri, äänentoisto ja muu tarvittava. A-talon pääluokka on varustettu suurilla ikkunoilla ja jopa 90 hengen tuolipaikoilla. Lähes kaikissa luokissa on tussitaulut.


Rantasaunan takkahuone

Rantasaunan takkatila on idyllinen paikka viettää niin saunailtaa kuin pieniä juhliakin. Nimensä mukaisesti takkahuone sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Pihassa on mukava nurmialue ja terassi. Pienellä keittiöllä varustettuun tilaanruokailijoita mahtuu 25.

 
 

Tähkäpää

Tähkäpää on yksi mökkikylän mökeistämme. Sen tilava olohuone ja pirttipöytä toimii loistavasti 16 ruokailijalle. Tähkäpää on erinomainen vaihtoehto pienten perhejuhlien viettopaikaksi!


Teltat

 

Ison Kirjan telttavuokraamosta löytyy telttoja 20-5000 paikalla. Teltat soveltuvat erinomaisesti kesäajan juhliin, tapahtumiin ja ruokailuihin. Teltat ovat luonnollisesti vuokrattavissa myös Ison Kirjan ulkopuolelle, kaikialle Suomeen.


Majoitustilat

Isossa Kirjassa on runsaasti majoitustilaa viikonloppuseminaarien, koulutusten, leirikoulujen sekä pienempien että suurempien tapahtumien tarpeisiin.