TILAT & ALUE

Pientä, suurta, ruualla tai ilman – Meiltä löytyy tila tarpeisiisi! Ison Kirjan tila-, ruokailu- ja majoituskapasiteetti muuntautuu helposti kaikkiin tarpeisiin. Juhlatilat tarjoavat viihtyisän miljöön esimerkiksi perhejuhlille.

Isossa Kirjassa on. Tilaa, majapaikkoja, harrastusmahdollisuuksia, luontoa ja kaikkea mitä yhdistysten, urheiluseurojen tai koululuokkien monipäiväinen retki voisi sisältää. Meiltä löytyy nurmikenttää yli 10 jalkapallokentän pinta-alan verran, monta uimarantaa, sopivasti metsää ja harrastemahdollisuuksia.


Iso Pata

Modernista salista avautuu avara järvinäköala yli pääaukion. Ravintolan keittiö kestitsee suurenkin juhlayleisön vaivattomasti.


Hirsikirkko

Hirsinen pääsali luo juhlaan tunnelmaa ja isot ikkunat tuovat tilaan runsaasti valoa päiväsaikaan. Oma pieni keittiö on kätevä pienen juhlan kahvitustarpeisiin. Aulassa naulakot sekä wc-tilat.


SiCafé

Sicafé on leirinnän vastaanotossa sijaitseva moderni kahvila. Kahvilassa on normaalisti muutamia sohvaryhmiä ja pöytäryhmiä, mutta se voidaan varustaa tilaisuuksiin tuolein tai lisäpöydin. Salista löytyy pieni esiintymislava trubaduurikeikkoja varten.


Luokat

Isosta Kirjasta löytyy 6 kpl eri kokoisia luokkatiloja. B-talon luokat sijaitsevat rakennuksen kellarikerroksessa, joka on erittäin rauhallinen – ja kesäkuumalla myös mukavan viileä. Osassa luokista on kiinteä AV-tekniikka, kaikkiin luokkiin voidaan toimittaa projektori, läppäri, äänentoisto ja muu tarvittava. A-talon pääluokka on varustettu suurilla ikkunoilla ja jopa 60 hengen tuolipaikoilla.


Rantasaunan takkahuone

Rantasaunan takkatila on idyllinen paikka viettää niin saunailtaa kuin pieniä juhliakin. Nimensä mukaisesti takkahuone sijaitsee aivan rannan läheisyydessä. Pihassa on mukava nurmialue ja terassi. Pienellä keittiöllä varustettuun tilaanruokailijoita mahtuu 25.


Tähkäpää

Tähkäpää on yksi mökkikylän mökeistämme. Sen tilava olohuone ja pirttipöytä toimii loistavasti 16 ruokailijalle. Tähkäpää on erinomainen vaihtoehto pienten perhejuhlien viettopaikaksi!


Teltat

Ison Kirjan telttavuokraamon valikoima on laaja aina tori- ja saunateltoista tuhansien henkilöiden suurtelttoihin Teltat soveltuvat erinomaisesti kesäajan juhliin, tapahtumiin ja messuihin. Ne ovat luonnollisesti vuokrattavissa myös Ison Kirjan ulkopuolelle, kaikialle Suomeen.


Alue

Kauniilla järven ympäröimällä alueella järjestetään vuosittain lukuisia suurtapahtumia, konsertteja, leirejä ja koulutuksia. Leirintäalueella on kattavat vessa- ja suihkukapasiteetit tuhansillekin kävijöille ja majoitustilaa löytyy niin hotellista, mökkikylästä kuin kampuksen asuntolastakin. Ravintola Iso Pata hoitaa ruokailut helposti ja tehokkaasti. Kapasiteettia on vaikka sadoille. Lisäksi halutessa ruokailuun voidaan tuoda omaa vivahdetta toteuttamalla se "kenttämuonituksena":


Majoitustilat

Isossa Kirjassa on runsaasti majoitustilaa viikonloppuseminaarien, koulutusten, leirikoulujen ja erilaisten tapahtumien tarpeisiin.  Vaihtoehtoja on runsaasti. Oma asuntolasiipi, hotelli, mökkejä, telttailu, asuntovaunumajoitus...