KAHVILA SICAFÉ

Sicafé sijaitsi alunperin vanhaan sikalaan kunnostetussa kauniissa kivirakennuksessa, josta kahvilan alkuperäinen nimi päätettiin säästää. Kahvila siirrettiin uusiin tiloihin leirinnän vastaanottorakennuksen yhteyteen vuonna 2005. Nyt kahvilassa on noin 40 asiakaspaikkaa ja viihtyisä terassi.

Tarjolla on suolaista ja makeaa purtavaa. Sicafén erikoisuutena ovat aina olleet vaihtuvat suolaiset herkut omalla reseptillä tuunatuista lihapiirakoista monenlaisiin leipävaihtoehtoihin.
"Terveellistä" herkkuruokaa parhaimmillaan siis!

 

Aukioloajat

Talvikaudella Sicafé toimii IK-opiston kampuselämän iltakeskuksena, ja aukiolo pyörii opiskelija-arjen mukaan.

TALVIKAUSI 15.8. – 31.5.

(muutokset mahdollisia)
ma 20.15 – 23.00
ti 19.00 – 23.00
ke 21.00 – 23.00
to 19.00 – 23.00
pe-su 19.00 – 23.00

KESÄKAUSI  1.6. – 14.8.

Joka päivä klo 09 – 22


Erikoisen hyvää erikoiskahvia

Campingin puolella on erikoisuutena Keniasta suoratuotu Kahiwa-laatukahvi, jota muun muassa Store of Hope myy. Kahvinviljely on usein työtä, jossa palkka on pieni ja viljelijät voivat jäädä tappiolle monimutkaisessa ja korruption vaivaamassa myyntiprosessissa. Kuitenkin Kahiwa-kahvi ostetaan Suomeen suoraan viljelijä Muchangi Murithin tilalta, joka toimii myös paikallisen seurakunnan pastorina. Viljelijä saa jopa 15 % paremman hinnan kuin Reilun kaupan sopimuksessa.

 
 
 

 

Keikalle

Sicafén lavalla esiintyy satunnaisia trubaduureja pitkin vuotta.

Esiintymään Sicaféhen?
Tarjoamme oivan esiintymispaikan pöytälaatikkotrubaduureille ja musiikkivirtuooseille. Arki-iltaisin paikan valtaavat monimuotoiset opiskelijabileet, joten kunniaa ja glooriaa tarjolla taitaville muusikoille.

Tila soveltuu parhaiten trubaduureille ja akustisille kokoonpanoille. Esiintymiset tapahtuvat pääasiassa legendaarisella hekuma- tai lihapiirakkapalkalla.
Kiinnostuitko? Ota yhteyttä: leea.miettinen(a)isokirja.fi