FRISBEEGOLF

Ison Kirjan Iso Heitto -rata on yksi Suomen parhaista frisbeegolfradoista. Lisäksi Iso Heitto on tämänvuotinen SM-kisapaikka. Alueella on myös toinen, harrastajille sopiva Pikku Putti -rata. Molemmat radat ovat pelattavissa ympäri vuoden. Leirinnän vastaanotosta SiCafésta saa kesäkaudella uusia ja vuokrakiekkoja, kahvia, virvokkeita ja pientä suolaista purtavaa.

HUOMIOITAVAA:
Iso Heitto rataa kunnostetaan parhaillaan SM kisojen jäljiltä. Pyrimme saamaan käyttöön myös kisoja varten rakennetun radan. Pyydämme varovaisuutta ja kärsivällisyyttä heittäjiltä, kunnes saamme toteutettua muutokset.


 

Radat

FGR
DGS

Iso Heitto

20 väylää
par 66
2195 m

Iso Heitto -rata on suunniteltu monipuoliselle alueelle, josta löytyy hoidettua nurmikkoa, harvaa metsää, vesiesteitä sekä mäkiä. Radan puolivälissä on vessa sekä järven rannalla laavu, johon voi pysähtyä vaikka paistamaan makkaraa.

 

Pikku Putti

Pikku Putti on kauniilla puistoalueella keskellä Iso Kirjaa ja suunnittelussa on pidetty silmällä aloittelijoita sekä kokeneempia harrastajia. Se sopii hyvin kokeneemmille pelaajille lämmittelyyn tai lähestymisheittojen ja puttien harjoittelemiseen.

 
 

Hinnasto

vuosimaksu 35€
päivämaksu 5€ sesongin aikana 1.4.-31.8., muulloin 2 €
juniorit (alle 18-v.) 2,5€/15€

Ratamaksut voi suorittaa MobilePaylla Mutterin seinällä tai ykkösheittopaikalla olevien ohjeiden mukaan. Myös SiCafeehen leirinnän toimistoon voi maksaa kesäaikana.

Rata on vapaassa käytössä alueella majoittuville.
Kisojen aikana rata on suljettu yksityiseltä käytöltä.

 
 

 

Mandon kiertäjät

Mandon kiertäjät ovat Keski Suomalainen frisbeegolfseura, jonka kotiratana on Iso Heitto.

Mandon kiertäjän järjestävät aktiivisesti kisoja Isossa Heitossa, sekä Mänttä-Vilppula - Haapamäki - Petäjävesi akselilla.


Radat suljettuna

Iso heitto on suljettuna ainakin seuraavina ajankohtina:
14.-23.6.2019 Juhannuskonferenssi
15.-21.7.2019 Jämsän kristillisen opiston Opistoseurat
22.-28.7.2019 Frisbeegolfin SM-kisat