Mökit

Ison Kirjan mökkikylä on seitsemän erillisen rakennuksen rauhallinen kokonaisuus. Mökkikylä sijaitsee omassa rauhassa, hieman korkeammalla muusta alueesta metsäisen kukkulan siimeksessä. Kaunis järvinäkymä, luonnon rauha ja Suomen kesä!

Varaukset: 040 7501 061 milka.taivassalo(a)isokirja.fi


Mäntylä

 
 

Viihtyisä kaksikerroksinen pyöröhirsimökki, jossa sängyt kuudelle. Tilava, koko talon mittainen yläkerta. Hyvä perusvarustus ja riittävästi tilaa vaikka kahdelle perheelle. Ulkosalla parveke ja kuisti. Mäntylä on talviasuttava. Lemmikit ei sallittuja.
Hinta alk. 99€/vrk, 535€/vk.

 

 

Kuusela

 
 

Viihtyisä kaksikerroksinen pyöröhirsimökki, jossa sängyt kuudelle. Tilava, koko talon mittainen yläkerta. Pohja identtinen Mäntylän kanssa. Hyvä perusvarustus ja riittävästi tilaa vaikka kahdelle perheelle. Ulkosalla parveke ja kuisti. Kuusela on talviasuttava.
Hinta alk. 99€/vrk, 535€/vk.

 

Venla

Venla on tunnelmallinen mökki. Suuri ja korkea tupa antaa avaruutta ja menneiden vuosisatojen tupakeittiötunnelmaa. Parvi on kolmine patjoineen hyvä lisä nukkumasijoihin, joita on patjojen lisäksi neljä (parisänky + vuodesohva). Ulkosalla kuisti. Venla on talviasuttava. Hinta alk. 89€/vrk, 480€/vk.


Honkala

Viihtyisä kaksikerroksinen pyöröhirsimökki. Tupakeittiö, alhaalla yksi makuuhuone ja parvella kaksi sänkyä ja lisäpatjapaikka. Suuri liuskekivitakka. Hyvä perusvarustus ja riittävästi tilaa. Talviasuttava. Lemmikit ei sallittuja.
Hinta alk. 89€/vrk, 480€/vk.


Koivula

Pieni ja tunnelmallinen Koivula majoittaa maksimissaan neljä henkilöä. Vanha hirsirunko tuo Koivulaan aivan erityisen tunnelman. Hirsinen tupa, jossa 2 sänkyä ja vuodesohva. Talviasuttava. Koivulassa ei ole suihkua, leirinnän suihkut ja yhteissauna ovat vapaassa käytössä. Hinta alk. 69€/vrk, 370€/vk.


Tähkäpää

Tähkäpää on loistava paikka yritysneuvotteluille, tiimipalavereille tai vaikkapa urheiluseuran illanistujaisiin. Suuri tupa ja pitkä hirsinen pöytä, johon mahtuu jopa 16 ruokailijaa. Tunnelmallinen parvi, jossa 6 sänkyä.
Hinta alk. 69€/vrk, 370€/vk.


Luhtiaitta

Luhtiaitta on valoisa ja kaunis yösija, jonka yläkerrassa kolme erillistä sänkyä ja yksi patjapaikka. Alakerran tupa on kompakti, vaalea ja valoisa. Luhtiaitassa ei ole suihkua, leirinnän suihkut ja yhteissauna ovat vapaassa käytössä. Hinta alk. 69€/vrk, 370€/vk.