Teltat

IK Telttapalvelut on Suomen ainut kankaisten suurtelttojen valmistaja ja yksi luotetuimmista vuokraajista. Meillä on kokemusta telttojen valmistuksesta ja vuokrauksesta yli 40 vuoden ajalta.

Telttapalvelumme valmistaa ja vuokraa hengittävästä materiaalista tehtyjä telttoja aina puolijoukkueteltoista tuhansien henkilöiden suurtelttoihin. Telttamme kestävät hyvin hoidettuina jopa kymmeniä vuosia. Ne soveltuvat hyvin messu-, juhla- ja konserttitapahtumiin, partioleireille sekä pienempiin perhejuhliin. Meiltä voit vuokrata tapahtumaasi telttojen lisäksi myös penkit, pöydät ja muun tarvittavan irtaimiston. Katso lisää Vuokrauspalvelut -sivulta>

Pystytys & purku: Saat tarvittaessa teltat myös pystytys- ja purkupalvelulla. Suurimpien telttojen pystytys vaatii ammattitaitoa – ja pienemmätkin nousevat nopeasti ammattilaisen käsissä. Kysy lisää myös pystytys- ja purkupalvelustamme!

 
 

Pyydä tarjous

Oletko vailla telttaa omaksi tai vuokralle, kysy meiltä tarjous edullisista teltoistamme.


Vuokraa meiltä myös muut välineet

Täältä löydät vuokrattavat välineemme, jos sinua kiinnostaa järjestää vaikkapa häät, leiri tai messut, niin ota rohkeasti yhteyttä. Meillä on tilaa järjestää haluamasi tapahtumaja haluamme auttaa sinua menestyksekkään tapahtuman järjestelyissä.


Telttasauna

Meillä oli unelma tehdä sauna, joka tarjoaisi parhaan mahdollisen saunakokemuksen hintaan johon lähes jokaisella olisi varaa. Lisäksi saunan pitäisi olla sellainen, että sen voi pystyttää ilman hankalaa ja kallista byrokratiaa.

Saunana telttasauna on lähes lyömätön vaihtoehto: teltan mahdollistamat hapekkaat ja aidon puukiukaan kosteat löylyt, mahdollisuus pystyttää teltta lähes mihin vain, tunnelmallinen sisusta, edullinen ja kestävä.

 
 

Ota yhteyttä: Martti Pohjoisvirta, 0400 547 684, telttapalvelut@isokirja.fi