SÄHKÖPAIKAN VARAUS

 
 

Leirinnän juhannuspaketin ennakkomyynti on alkanut. Viime vuoden tapaan tarjoamme teille palvelua, jonka kautta voitte varata sähköpaikan Juhannuskonferenssiin. Nyt vaunuilijan ei tarvitse tuoda vaunua satojen kilometrien päästä viikkoja aikaisemmin paikan päälle pelkästään hyvä sähköpaikka mielessä. Sähköpaikan voit ostaa verkkokaupasta ja tulla sitten vaunusi kanssa paikan päälle vaikka juhannusviikon torstaina.

Jos haluat valita itsellesi parhaan paikan myös tuleviksi vuosiksi, voit ottaa itsellesi vuosipaikan. Vuosipaikan kautta voit lukita ja valita tarkasti oman vaunupaikkasi sijainnin C- tai D-alueelta. Lisäksi voit säilyttää vaunuasi leirintäalueellamme ympäri vuoden. Vuosipaikka on paras vaihtoehto toteuttaa vaunuelämää Ison Kirjan alueella. Lisäksi vuosipaikka tarjoaa sinulle erilaisia etuuksia, joita voit hyödyntää leirintäalueella lomailusi yhteydessä. Vuosipaikka on edullisin vaihtoehto lomailijalle, joka viettää vaunulla aikaa Juhannuskonferenssin lisäksi myös Isossa Soitossa, Youth Celebrationissa tai muuten!

Voit varata itsellesi juhannuspaketin, vuosipaikan tai sähköpaikan myös Ison Kirjan verkkokaupasta osoitteesta http://kauppa.isokirja.fi

PAIKAT
Vihreä = Asuntovaunupaikka
Oranssi = Asuntoautopaikka

PALLUKAT
Valkoinen = Vapaa
Punainen = Varattu (Vuosipaikka)
Keltainen = Varattu (Konffa)
Harmaa = Ei varattavissa
Sininen = Sähkötolppa