Tapahtumat

Yhdistykset, seurat ja yritykset – Missä muualla tapahtumanne järjestyy yhtä helposti?

Isossa Kirjassa on. Tilaa, majapaikkoja, harrastusmahdollisuuksia, luontoa ja kaikkea mitä yhdistysten, urheiluseurojen tai koululuokkien monipäiväinen retki voisi sisältää. Meiltä löytyy nurmikenttää yli 10 jalkapallokentän pinta-alan verran, monta uimarantaa, sopivasti metsää ja harrastemahdollisuuksia.

Majoitus

Vaihtoehtoja on runsaasti. Oma asuntolasiipi, hotelli, mökkejä, telttailu, asuntovaunumajoitus, suurtelttamajoitus ja niin edelleen. Alueella on kattavat WC- ja suihkukapasiteetit vaikka tuhansien henkilöiden käyttöön.

Ruokailu

Ravintola Iso Pata hoitaa ruokailut helposti ja tehokkaasti. Kapasiteettia on vaikka sadoille. Lisäksi halutessa ruokailuun voidaan tuoda omaa vivahdetta toteuttamalla se "kenttämuonituksena": Soppatykkejä, makkaragrillejä, festaripannuja ja pizzauuneja löytyy riittämiin. Grillikatoksia, myyntikatoksia ja telttoja hyödyntämällä voimme toteuttaa hyvin monipuolisia ruokapalveluita.

Harrasteet

Nurmikenttää pelailuun, telttailuun tai auringonottoon löytyy yli 50 hehtaaria. Hiekkakenttää, asfaltoituja alueita,  kävelypolkua, metsää, rantaviivaa ja 3 uimarantaa. Monta erikokoista saunaa, frisbeegolfratoja, skeittiramppi...Kysy lisää harrastusvälineistöstä. Meillä onnistuu niin tyhy-päivät kuin luokkaretketkin.