RANTAPAIKAT

Oletko haaveillut omasta rantatontista, mutta et ole vielä toteuttanut unelmaasi? Iso Kirja antaa sinulle mahdollisuuden toteuttaa unelmasi!

Ison Kirjan rantapaikat on valittu parhailta paikoilta Ison Kirjan alueelta ja kokoa yksittäisellä tontilla on 150 - 250m² riippuen sijainnista. Tontit tarjoavat perinteisiin vaunupaikkoihin verrattuna ainutlaatuisen tilan ja rauhan toteuttaa lomailua sinulle tärkeässä kohteessa.

Rantapaikka on ihastuttava vaihtoehto perheellisen henkilön lisäksi myös itsekseen viihtyvälle nautiskelijalle. Kehittämis -ja rakennusmahdollisuuksien ansiosta asiakas voi luoda paikastaan ainutlaatuisen lomakohteen, esimerkiksi rakennuttamalla oman laiturin, terassin tai vaikka grillikatoksen.

Pohjoisjärven kaunis auringonlasku aukeaa omalta laiturilta eri tavalla verrattuna muun vaunualueen lähiötunnelmaan. Pohjoisjärvi tarjoaa myös oivat uinti- ja kalastusmahdollisuudet. Järvelle voit suunnatta vaikka omalla veneellä suoraan laituriltasi.

Omasta rauhasta ja tilasta huolimatta huoltorakennukset sijaitsevat kävelymatkan päässä. Helppoutta ja mukavuutta edistää myös jokaisella tontilla sijaitseva sähkö- ja vesipiste. Jokainen rantapaikka on siis kehitetty ominaisuuksiltaan palvelemaan parhaalla mahdollisella tavalla tarpeitasi.

 

Vapaat rantapaikat: 902,903, 904, 908, 913 (Voit klikata kuvaa isommaksi)

MITÄ RANTATONTTI KÄYTÄNNÖSSÄ TARKOITTAA?
Rantapaikka loistavalla sijainnilla
Rakennus- ja kehittämismahdollisuudet
Oma sähkö- ja vesipiste
Omaa rauhaa ja tilaa 150-250 m²
Edullinen vaihtoehto omalle rannalle

PALJONKO RANTATONTTI MAKSAA?
Rantatontit on hinnoiteltu edullisesti silmällä pitäen yleisiä markkinoita.
Vuokrasuhteen aloitusmaksu on 4890 euroa, jonka jälkeen vuokra on 749,00 €/v.Maksueriä voit valita yhdestä kolmeen toiveesi mukaan.

Unelmat ovat toteuttamisen arvoisia!

Kiinnostuitko?
Ota yhteyttä
040 722 1821
marko.halttunen(a)isokirja.fi