Frisbeegolf

Ison Kirjan alueella on kaksi tasokasta frisbeegolf rataa. Kokeneille harrastajille on vaativampi 20-väyläinen Iso Heitto rata (par 66 / 2195m) ja uran alussa oleville harrastajille sopiva 9-väyläinen Pikku Putti rata (par 27, 380m). Molemmat radat ovat pelattavissa ympäri vuoden.

SiCafe palvelee kesäkaudella klo. 9.00-22.00 kaikkia heittäjiä. SiCafesta löydät uusimmat kiekot, kahvit, limut sekä suolaiset ja makeat herkut.

Tarkasta sivun alalaidasta päivät, jolloin rata on suljettuna.

 
fg6_mv.jpg

Iso Heitto

Iso Heitto rata on suunniteltu monipuoliselle alueelle josta löytyy hoidettua nurmikkoa, harvaa ja vähän tiheämpää metsää, vesiesteitä sekä mäkiä. Puolivälistä löytyy wc sekä laavu järvenrannalta, jossa voi pysähtyä vaikka paistamaan makkaraa.

DGS
FGR
 
fg3_mv.jpg

Pikku putti

Pikku Putti on kauniilla puistoalueella keskellä Iso Kirjaa ja suunnittelussa on pidetty silmällä aloittelijoita sekä kokeneempia harrastajia. Se sopii hyvin kokeneemmille pelaajille lämmittelyyn tai lähestymisheittojen ja puttien harjoittelemiseen.

fg8_mv.jpg

Mandon kiertäjät

Mandon kiertäjät ovat Keski Suomalainen frisbeegolfseura, jonka kotiratana on Iso Heitto.

Mandon kiertäjän järjestävät aktiivisesti kisoja Isossa Heitossa, sekä Mänttä-Vilppula - Haapamäki - Petäjävesi akselilla.

 

HINNAT:

Vuosimaksu 35e, päivämaksu 4e sesongin aikaan 1.4.-31.8., muulloin 2e. Juniorit (alle 18v): 2e/15e.
Maksut käytävä maksamassa leirinnän vastaanottoon, SiCafeeseen 1.6-15.8 ajalla. Muulloin maksun voi suorittaa aloituspaikalla olevaan lippaaseen. Alueella majoittuvilla rata on vapaassa käytössä. Kisojen aikana rata on suljettu yksityiseltä käytöltä.

 
 

Iso heitto on suljettuna vuonna 2017 ainakin seuraavanlaisesti:
16.-18.6. Finish Masters
18.-25.6. Juhannuskonferenssi
15.-23.7. Jämsän kristillisen opiston Opistoseurat
5.8 Keski-Suomen alueen Am2-tour

oissakin kisoissa osallistujat tulevat harjoittelemaan jo edellisenä päivänä, mikä saattaa ruuhkauttaa rataa.